Siirry suoraan sisältöön

Karim-sarjakuvanäyttelyn avajaiset perjantaina 29.8 klo 17-19

Avajaisissa julkistetaan albumi KARIM: ULKOPUOLISET sekä lehtimuotoinen KARIM-SPESIAALI: OMA KOTI KULLAN KALLIS.

Karim on realistisella otteella toteutettu kansainvälisen tason toimintasarjakuva.

Tervetuloa Turkuun. Toivottavasti selviät kokemuksesta hengissä.

Vaihtoehtoisessa historiassa 1990-luvun Turku on vajonnut lähes anarkistiseen tilaan ja järjestäytynyt rikollisuus rehottaa kaduilla.

Karim Mabare, nuori maahanmuuttajataustainen poika yrittää löytää oman tiensä tämän sekasorron keskellä. Kohdattuaan syrjintää ja väkivaltaa koko lapsuutensa Karim on päättänyt liittyä jengiin nimeltä Ulkopuoliset. Hänelle selviää kuitenkin nopeasti, että tämä polku on täynnä vaikeita valintoja ja tuskaa. Kuinka pitkälle Karim on valmis menemään saadakseen haluamansa, ja onko hän valmis kantamaan tekojensa seuraukset?

Turkulainen käsikirjoittaja Toni Karonen on uusi tekijä alalla. Karonen on saanut innoituksensa mm. 90-luvun amerikkalaisista sarjakuvista.

Piirtäjä Harri Honkala on kokenut espoolainen kuvittaja, joka on piirrostöidensä ohessa opiskellut esimerkiksi mainosalaa ja elokuvaa. KARIM: ULKOPUOLISET on tekijöidensä ensimmäinen yhteinen albumi.

Näyttelynavajaiset pidetään Sarjakuvakaupalla (Linnankatu 7) 29.8. kello 17-19. Käsikirjoittaja Toni Karonen on tavattavissa avajaisissa. Avajaisissa uutuusalbumia saa tarjoushintaan 20 euroa (normaalisti 22 €).

Leave a Reply