Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan marraskuun myydyimmät sarjakuvat Top-5

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Sunnuntaisarjat 1

Kamalassa luonnossa elämä on nopeaa ja lyhyttä. Hetken kestää elämä, mutta sen ei tarvitse olla synkkä ja ikävä.

Näissä sunnuntaisarjoissa pienikin otus antaa panoksensa ilahduttaakseen toisia, joko sanallisella nokkeluudellaan tai herkullisella maullaan. “Huono päivä! Ensin tulee tyrmätyksi taistelussa ja kun herää, niin huomaa tulleensa syödyksi!”

Elämässä tulee tehtyä virheitä, mutta onneksi niistä ei ole pakko oppia mitään, ilves ja kärppä tuumivat pistäessään perinteisiä eläinsatuja ja sananlaskuja uusiksi. Kamala luonto sunnuntaisarjat 1 esittelee eläinkunnan elämää hirtehisen karussa kauneudessaan ja luontaisen raadollisissa väreissä!

4. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Parasta elämässä (+ 32 värisivua!)

Kovakantinen pokkariversio vuoden 2012 Kamala luonto -albumista.
Kamalan luonnon pääkaksikko, Ilves ja Kärppä, miettivät syntyjä syviä sen minkä raatelemiselta ehtivät.

He myös tietävät mikä elämässä on parasta.

Kamala luonto ei sievistele eikä synkistele, se on aitoa luomusarjakuvaa.

3. Petri Koikkalainen: Varo keittiöveistä vittunaama

Varo keittiöveistä vittunaama sisältää herkkuja Koikkalaisen ”suositusta” vittuilublogista.

Albumi on läpileikkaus keskusteluja, kommentteja ja ajatuksia, joita on poimittu talteen aikamme suurilta ja pieniltä ajattelijoilta – jokainen lukija löytää siitä varmasti tuttua ja samaistuttavaa tavaraa.

Saako tälle edes nauraa? I dare you, motherfuckers. I DOUBLE dare you.

2. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Minäkö hullu?

Minäkö hullu? on sarjasta toimitettu, pienin tietoiskuin varustettu kokoelmateos, jossa käydään urheasti ja ujostelematta todellisten mielenhäiriöiden kimppuun.

Kansikuvapoikana tuulettaa sekopäisestä säntäilystään tunnettu kettu, kelpo esimerkki kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Ilves kärsii kausittaisesta masennuksesta ja hirven todellisuudentaju hämärtyy kumppanin kaipuusta. Onneksi ystävät, olivatpa ne petoeläimiä tai syötäväksi kelpaavia, osaavat lääkitä ja ennaltaehkäistä mielenterveyden horjahduksia kukin kykyjensä mukaan.

1. J. Pukkila: Avaruuslampaita – Tähtien valoa NIMMARILLA

Lampaat lentävät avaruudessa suurella kahvikupilla, mutta miksi? Koska avaruus tarjoaa melko suuren ja jossain määrin edelleen hieman tuntemattoman ympäristön, jonka syövereihin kätkeytyy mitä merkillisimpiä asioita ja olentoja.

Tässä näennäisdokumentaarisessa sarjakuvassa näemme niin alieneita kuin eri poliittisten puolueiden edustajia ja sarjakuvien tapahtumien ja miljöiden kautta muodostuu yhteys omiin arvoihimme ja asenteisiimme.

Lempo kustannuksen julkaisema albumi kokoaa yhteen suuren osan vuosina 2010-2014 Turun Science Fiction -seuran SPIN-lehdessä julkaistuista stripeistä. Mukana on myös joitakin aikaisemmin julkaisemattomia sarjakuvia.

Leave a Reply