Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan maaliskuun 2016 myydyimmät

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5.Karoliina Korhonen: Finnish Nightmares (Uusi)

When they have to promote themselves. When an acquaintance says hello by kissing them on a cheek. When they owe a favour. When they wait for a bus in pouring rain, but there´s already someone under the pentice. When they run out of coffee.

That´s when it happens. A finnish awkward moment.

The character of Karoliina Korhonen´s comic strips is finnish Matti, who loves silence and personal space. If someone gets angry or is behaving badly, he wonders what he has done wrong.

Finnish Nightmares is a book about what it is like to be a finn in social occasions. For a foreigner the book opens implied codes that can be difficult to understand but are shared with all finns.

For finns we recommend they would read this book behind closed doors. Bursting with laughter in public is so embarrassing.

The book is available both in Finnish and in English. Also available as postcards.

4. Garth Ennis & Steve Dillon: Preacher Deluxe – Toinen kirja (Uusi)

Jesse Custer tarpoo läpi kulkemattomia reittejä. Hänellä on mukanaan tyttöystävä Tulip ja irkkuvampyyri Cassidy, joka päätyy salaperäisen Graalin vangiksi ja uskonfanaatikkojen uhriksi.

Pelastusretken takia Jesse ja Tulip vaihtavat mannerta ja päätyvät Ranskaan, jossa taisteluita tulee vastaan oikein roimasti.

Preacherin toinen kirja sisältää alkuperäisten lehtien numerot 13-26.

Muista erikoistarjous: molemmat Preacher Deluxe-albumit yhteensä 75 €.

3. Garth Ennis & Steve Dillon: Preacher Deluxe – Ensimmäinen kirja (Uusi)

Saarnamies Teksasin!

Preacher on sydämellisen rienaava kertomus pastori Jesse Custerista, joka ottaa pyhäksi tehtäväkseen itsensä Luojan jäljittämisen piilostaan. Monet ovat yrittäneet saada Herraa tilille teoistaan, mutta vasta Jesse voi siinä jopa onnistua – Genesis-olion ja uusien ylimaallisten voimiensa ansiosta.

Yhdessä liipaisinherkän tyttönsä Tulipin ja rankasti ryyppäävän irkkuvampyyri Cassidyn kanssa he kulkevat Amerikkaa ristiin rastiin perässään pahin voima, mitä Taivaan valtakunta pystyy irti päästämään.

Preacher – Ensimmäinen kirja sisältää Garth Ennisin ja Steve Dillonin palkitun sarjakuvan alkuperäisnumerot 1-12..

2. Kris K.: #Ahistaa (Edellinen sijoitus: 3)

Ahdistaako? Stressaako? Pelottaako?

Eikö motivaatiota löydy mihinkään?

Ei syytä huoleen. Vertaistukea on nyt saatavilla ja Ahistunu Pupu on täällä voidakseen todistaa, että kyllä joku ymmärtää.

Turkulaisen Kris K:n luoman Ahistuneen Pupun elämä on yksinkertaista, mutta arkipäiväiset tilanteet ja ajatukset iskevät väkisin päin näköä. Pieni ripaus stressiä, pelkoa sekä motivaation puutetta tuo elämään enemmän jännitystä.

1. Anni Nykänen: Mummo 4 (Uusi)

Mummo se vain mennä porskuttaa satoi tai paistoi! Tällä kertaa Mummo kehittelee uusia innovaatioita, treenaa kuntosalilla sekä kummastelee aikamme ilmiöitä. Kuolemakin kolkuttelee ja Mummo tarjoaa sille pullakahvit.

Anni Nykänen (s.1983) on Turussa asuva sarjakuvantekijä ja kuvittaja, joka opiskelee työnsä ohella animaatio-ohjaajaksi Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiassa. Nykänen voitti vuonna 2009 Kemin pohjoismaisen sarjakuvakilpailun Mummo-sarjakuvallaan, jonka Seura-lehti otti omakseen seuraavana vuonna. Mummon kolme ensimmäistä albumia ovat olleet sarjakuva-Finlandia-finalisteja ja Mummosta sovitettu näytelmä sai ensi-iltansa Lappeenrannan uudessa kaupunginteatterissa marraskuussa 2015.