Siirry suoraan sisältöön

Joulukuun 2018 myydyimmät sarjakuvat

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

sandman-deluxe-85. Neil Gaiman: Sandman Deluxe-kirja 8 – Maailmainloppu (Uusi)

“Ja TÄLLÄ KERTAA se saisi olla nainen!”

Sandman kulkee eri kulttuureissa eri nimillä kuten Morpheus ja Nukkumatti, mutta Gaimanin neronleimaus oli uudistaa koko viitekehys. Syntyi kollektiivisen alitajunnan läpitunkema Unten Valtakunta ja mystisten, jumaliakin vanhempien Ikuisten suku.

Tähän eksoottiseen maisemaan ja hahmogalleriaan vie Chaucerin kuulujen Canterburyn tarinoiden mallia jalostava Maailmainloppu, joka sisältää Sandmanin numerot 51–56.
Novellimuotoinen kirja, jossa toisilleen vieraat matkalaiset odottavat todellisuusmyrskyn laantumista kertomusten parissa, etenee mestarin ottein halki aikain ja paikkain.

4. Karoliina Korhonen: Finnish Nightmares (Edellinen sijoitus: 4)

When they have to promote themselves.
When an acquaintance says hello by kissing them on a cheek.
When they owe a favour.
When they wait for a bus in pouring rain, but there´s already someone under the pentice. When they run out of coffee.

That´s when it happens. A finnish awkward moment.

The character of Karoliina Korhonen´s comic strips is finnish Matti, who loves silence and personal space. If someone gets angry or is behaving badly, he wonders what he has done wrong. Finnish Nightmares is a book about what it is like to be a finn in social occasions. For a foreigner the book opens implied codes that can be difficult to understand but are shared with all finns.

The book is available both in finnish and in english.

3. JP Ahonen: Belzebubs (Edellinen sijoitus: 3)

Okkultistiperheen edesottamuksia dokumentoiva strippisarja Belzebubs on noussut lyhyessä ajassa maailmanlaajuiseksi sarjakuvailmiöksi.

Sarjakuvantekijä JP Ahonen (Villimpi Pohjola, Puskaradio, Perkeros) kuvaa sekä tavallista arkihelvettiä että perheenisä Sløthin bläkkisbändin tahmaista urakehitystä pirullisen hauskasti.

2. Mari Ahokoivu: Oksi (Edellinen sijoitus: 2)

Kertomus äideistä ja tyttäristä, tähdistä ja myyteistä. Karhuemon pennuista yksi ei ole kuin muut. Mikä se on? Kuka sen on lähettänyt?

Oksi on Mari Ahokoivun tähänastisen uran pääteos, scifiä, fantasiaa ja suomalaista mytologiaa sekoittava eeppinen sarjakuvaromaani.
Tarina pohtii äidin ja lapsen välistä suhdetta muinaisen karhunsyntymyytin kautta.
Oksi herättää myyttisen metsän eloon..

lfws_kansi_web1. Sami Nyyssölä: Learn Finnish Without Studying (Uusi)

.os haluat oppia suomen kieltä opiskelematta, tämä kirja on kirjaimellisesti sinua varten. Tutustu suomalaisiin ja heidän kieleensä – opi puhumaan sanatta ja löydä kärsivällisyyden vauhdikkuus.

If you want to learn Finnish without studying this book is literally made for you. Get to know the Finns and their language – speak without talking and find the wild side of patience.