Siirry suoraan sisältöön

Jarkko Vehniäisen Kamala luonto -sarjakuvaoriginaaleja Turun Sarjakuvakaupalla helmikuussa, avajaiset perjantaina 1.2.2013 klo 17–19.

Turun Sarjakuvakaupan helmikuun näyttelyssä on esillä Jarkko Vehniäisen kovassa nosteessa olevan Kamala luonto -sarjakuvan originaalipiirroksia. Vehniäisestä on povattu suomalaisen sarjakuvan seuraavaa suosikkinimeä. Kamala luonto ilmestyy jo mm. Turun Sanomissa, Helsingin Sanomissa ja Metro-lehdessä.

Kamala luonto  on nimensä mukaisesti sarjakuva luontokappaleista ja niiden raadollisuudesta. Sarjakuvassa esiintyy parivaljakko Ilves ja Kärppä, joiden lempipuuhaa on raateleminen ja erinäisille ruumiintoiminnoille naureskeleminen. Sarjassa vierailevat myös monet muut villi- ja kesyeläimet, kuten kosiomatkalleen lähtevä Saku Sammakko ja jouluna sinappihunnulla koristeltava Possu. Kamalan luonnon huumori on välillä hyvinkin mustaa, mutta pääsääntöisesti hyväntuulista.

Jarkko Vehniäinen (s. 1973) on jyväskyläläinen kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä, joka on tienannut leipänsä piirtämällä jo yli kymmenen vuoden ajan. Kamalan luonnon lisäksi hänet tunnetaan mm. Suosikissa ilmestyneestä sarjakuvasta Julkimot.

Jarkko Vehniäinen on tavattavissa näyttelynsä avajaisissa. Avajaisissa on tarjoiluja.

http://www.kamalaluonto.com/

http://www.jarkkovehniainen.com/

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin
Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin