Siirry suoraan sisältöön

Karstein Vollen näyttelyn ja Underground Ullakko -näyttelytilan avajaiset Turun Sarjakuvakaupalla 3.9.2010 klo 17:00–19:00.

Turun Sarjakuvakauppa avaa vihdoin kauan odotetun näyttelytilansa Underground Ullakon. Ensimmäinen Ullakolla pidettävä näyttely koostuu norjalaislähtöisen Karstein Vollen töistä, jotka on tehty uunituoretta Karstein Vollen monta kuolemaa -albumia varten.

Vollen albumi koostuu erilaisista vahvasti karrikoiduista kuolemisvaihtoehdoista. Itse albumi sisältää myös mm. epilogin, jossa Volle kertoo kuinka oikeasti melkein kuoli pari viikkoa sen jälkeen, kun kustantaja oli hyväksynyt kirjan julkaistavaksi.

Karstein Vollen monta kuolemaa on tutustumisen arvoinen teos jokaiselle joka aikoo jonakin päivänä kuolla. Se tarjoilee runsaan noutopöydän näkökulmia aiheeseen, josta turhan usein halutaan vaieta. Parempi on nauraa kuolemalle, se pitää mielen virkeänä. Albumi on vielä tuoreen painomusteen tuoksuinen, se julkistettiin Helsingin taiteiden yössä 27.8. Karstein Volle on tavattavissa näyttelyn avajaisissa.

Underground Ullakko on osa Turun Sarjakuvakauppaa. Entinen Petteri Ojan pyörittämä myymälä Underground Ullakko on jäänyt elämään samannimisenä näyttelytilana. Tila on maalattu ja kunnostettu viihtyisäksi olohuoneeksi. Jatkossa Ullakolla järjestetään kuukausittain vaihtuvia sarjakuvanäyttelyitä.

Näyttelyn avajaisissa on tarjoiluja.

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin