Siirry suoraan sisältöön

Rauni Maneon ja Sonja Orin sarjakuvanäyttely Turun Sarjakuvakaupassa marraskuussa sekä Kerran elämässä -albumin julkistustilaisuus 4.11.2011 klo 17–19.

Turun Sarjakuvakaupan marraskuun näyttely esittelee Kerran elämässä -albumin originaaleja. Avajaistilaisuus on samalla albumin julkistustilaisuus.

 Kerran elämässä kertoo eroottisia tarinoita aikuisille hyväntuulisella huumorilla. Tekijäpariskunta on päättänyt albumia tehdessään sekä pussata että puhua, ja tuloksena on viihdyttävä ja hauska kirja, joka uskaliaasta kuvastostaan huolimatta on mahdollisimman kaukana perinteisestä pornografiasta. Mehukkaat tarinat ovat mielikuvituksen tuotetta, mutta ne saattavat tuntua tutuilta yhden jos toisenkin mielestä…

Kirjaa edeltänyt sarjakuvalehti voitti Helsingin Sarjakuvafestivaalien pienlehtikilpailun vuonna 2010. Nyt julkaistava kirja pitää sisällään paitsi voittaneet tarinat myös lukuisia upouusia viihdetarinoita aikuisille.

Käsikirjoittaja Rauni Maneo on kotoisin Guyanan tasavallasta. Hän päätyi Suomeen tutkiessaan maita, joissa on naispresidentti. Maneo tykästyi suomalaisten reippaaseen meininkiin ja päätti jäädä. Raunin intohimo on saunominen.

Piirtäjä Sonja Or on kotoisin Saksan Dresdenistä. Hän vieraili Suomessa sarjakuvafestivaaleilla vuonna 2008, tutustui Rauniin ja jäi sille tielleen. Sonja käyttää taiteilijanimenään äitinsä toista nimeä. Hän on toiminut myös kirkon vahtimestarina.

Kaksikko ilahtuu aina, kun joku tulee punastellen kertomaan, miten läheltä omaa elämää Kerran elämässä on liipannut.

Tekijät ovat tavattavissa näyttelyn avajaisissa ja julkistustilaisuudessa. Avajaisissa on tarjoiluja.

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin