Siirry suoraan sisältöön

Sarjakuvatietovisa Rahat vai kolmipyörä jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina Cosmic Comic Cafessa

Turun sarjakuvakerho järjestää yhteistyössä Cosmic Comic Cafen kanssa sarjakuvaaiheisen tietovisailun nimeltään Rahat vai kolmipyörä. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä kisakokonaisuudessa on neljä osakilpailua: ensimmäinen osakilpailu järjestetään syyskuussa ja Grande Finale joulukuussa.

Visailun nimi Rahat vai kolmipyörä juontaa Carl Barksin Aku Ankka -tarinasta Tietokilpailu, jossa kilpailun voittaja saa valita pääpalkinnoksi suuren rahasumman tai kolmipyörän. Sarjakuvakerhon järjestämässä tietovisailussa voittajajoukkue saa palkinnokseen 1000 markan (167 €) lahjakortin Turun Sarjakuvakauppaan. Pienempinä osakilpailupalkintoina on Cosmic Comic Cafen juomalahjakortteja ja pienempiä lahjakortteja Turun Sarjakuvakauppaan. Kysymykset laativat Turun Sarjakuvakaupan osakkaat. Cosmic Comic Cafen henkilökunta tekee yhden kysymyksen jokaiseen kisaan. Kussakin osakilpailussa kysytään 16 kysymystä neljästä osaalueesta.

Visaan voi osallistua myös kesken kauden, mutta tällöin mahdollisuus voittaa Grande Finale on pienempi. Joukkueen voi muodostaa yhdestä viiteen henkeä. Apuvälineiden, kuten puhelimen tai tietokoneen, käyttö kilpailun aikana on kielletty.

Kilpailusta on tarkoitus tulla pysyvä osa Turun visailukulttuuria.

Tarkat säännöt ovat luettavissa Turun sarjakuvakerhon kotisivuilla osoitteessa

http://www.turunsarjakuvakerho.net/?page_id=72