Siirry suoraan sisältöön

Sarjakuvatietovisa Rahat vai kolmipyörä pyörähtää taas käyntiin Cosmic Comic Cafessa.

Turun Sarjakuvakerho järjestää yhteistyössä Cosmic Comic Cafen, Turun Sarjakuvakaupan, Fantasiapelien, Kustannusosakeyhtiö Sammakon ja Omituisten Opusten kanssa sarjakuva-aiheisen tietovisailun nimeltään Rahat vai kolmipyörä. Nyt toista kertaa järjestettävässä kisakokonaisuudessa on neljä osakilpailua: ensimmäinen osakilpailu järjestetään syyskuussa ja Grande Finale joulukuussa.

Visailun nimi Rahat vai kolmipyörä juontaa Carl Barksin Aku Ankka -tarinasta Tietokilpailu, jossa kilpailun voittaja saa valita pääpalkinnoksi suuren rahasumman tai kolmipyörän. Sarjakuvakerhon järjestämässä tietovisailussa voittajajoukkue saa palkinnokseen 1000 markan (168 €) lahjakortin Turun Sarjakuvakauppaan. Pienempinä osakilpailupalkintoina on Cosmic Comic Cafen juomalahjakortteja sekä lahjakortteja turkulaisiin liikkeisiin.

Osakilpailujen päivämäärät ja sponsorit:

7.9. Omituiset Opukset
5.10. Sammakko
9.11. Fantasiapelit
7.12. Turun Sarjakuvakauppa ja Cosmic Comic Cafe

Visaan voi osallistua myös kesken kauden, mutta tällöin mahdollisuus voittaa Grande Finale on pienempi. Joukkueen voi muodostaa yhdestä viiteen henkeä. Apuvälineiden, kuten puhelimen tai tietokoneen, käyttö kilpailun aikana on kielletty.

Tarkat säännöt ovat luettavissa Turun Sarjakuvakerhon kotisivuilla osoitteessa

http://www.turunsarjakuvakerho.net/?page_id=72