Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan lokakuun 2017 myydyimmät sarjakuvat

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5. Kalkkuna Nro 4 (Uusi)

Claudia Jennings – puputytöstä rämemajavaksi

Leni Katajakoski – tukkilaiskämpän Marilyn

Tim Roth – psykopaatin brittivuodet

Patty Hearst – perijättären roskatähteys

Leffa-arvioissa The Unholy Rollers, Truck Stop Women, ’Gator Bait, Sisters of Death, The Great Texas Dynamite Chase, Deathsport, Fast Company, Zombie Nightmare, Rock ´n´ Roll Nightmare, The Thing with Two Heads, Mantis in Lace, The Astro-Zombies, The Doll Squad, The Beach Girls and the Monster, Raportti eli balladi laivatytöistä, Miljoonaliiga, Maunu Kurkvaaran kujanjuoksu, Rottasota, Convoi de filles, Justine och Juliette, Satan in High Heels, Polyester, Scream Bloody Murder, Die toten Augen von London.

Dokumenttiarvioissa I am Divine.

Kirja-arvioissa Leo Jokela – vaatimaton sivuosien sankari.

Toimitus: Matti Saine ja Juha Ruotsalainen

4. Pertti Jarla: Fingerpori – Juhlakunnossa (Uusi)

Fingerporin ihmekaupunki on saavuttanut ensimmäisen 10 ilmestymisvuotensa aikana paljon.

Pertti Jarlan sarjakuva on muuttunut kansallisteokseksi, ja satavuotias Suomi on puolestaan entistäkin fingerporilaisempi.

Tietokirjailija, FM Satu Jaatinen on laatinut perinpohjaisen selvityksen Jarlan vaiheista eli siitä miten tähän on tultu. Kirja sisältää myös kaikki pitkät Fingerpori-tarinat Pikku-Fingerpori -lehdistä sekä aivan uuden seikkailun. Jokainen tuttu fingerporilainen pääsee näyttämään uusia puolia itsestään.

Mukana lisäksi Jarlan itsensä valikoimat 100 tekijälle itselleen rakkainta Fingerpori-strippiä kommenttien kera. Ehdoton ja historiallinen hupipaketti kaikille Fingerporin ystäville!

3.  Hermann & Greg: Comanche 10 – Algernon Brownin kuolema (Uusi) 

Kolmen kuutosen karjatilan mailta löytyy tuntematon vainaja, jonka Greenstone Fallsin uusi lääkäri Colby kertoo tunteneensa ennestään: miehellä on ollut rikollinen maine, mutta kuka on vastuussa hänen kuolemastaan?

Kuolleen miehen paperit herättävät epäilyksiä, ja Red Dustin on lähdettävä Laramien kaupunkiin ottamaan selvää asiasta. Sillä välin Greenstone Fallsissa paljastuu lisää asioita menneisyydestä, ja Comanche löytää itsensä vaaran paikasta…

Comanche on ranskalaisen lännensarjakuvan klassikko, joka esiteltiin suomalaisille jo Zoom-lehdessä 70-luvulla. Hermann ja Greg tekivät yhdessä sarjaa kymmenen osaa. Zoom Teufel julkaisee nyt ensimmäistä kertaa suomeksi sarjan kaksi viimeistä seikkailua. Niiden myötä kaikki kymmenen kirjaa on saatu suomeksi.

2. Hermann & Greg: Comanche 9 – Paholaisen riemuhuuto (Uusi)

Greenstone Fallsiin on saapunut idästä liikemies, joka tarjoaa seudun tilallisille finanssialan uusinta hienoutta: palo- ja henkivakuutussopimuksia.

Samaan aikaan lähistöllä syttyy outoja tulipaloja, jotka tuskin ovat yhteensattuman tulosta. Kuka on tuhojen takana? Red Dust kumppaneineen lähtee selvittämään asiaa…

Comanche on ranskalaisen lännensarjakuvan klassikko, joka esiteltiin suomalaisille jo Zoom-lehdessä 70-luvulla. Hermann ja Greg tekivät yhdessä sarjaa kymmenen osaa. Zoom Teufel julkaisee nyt ensimmäistä kertaa suomeksi sarjan kaksi viimeistä seikkailua. Niiden myötä kaikki kymmenen kirjaa on saatu suomeksi.

1. Jean-Yves Ferri & Didier Conrad: Asterix 37 – Kilpa-ajo halki Italian (Uusi)

Uusi Asterix-seikkailu vie meidät tällä kertaa Italiaan, joka on paljon muutakin kuin vain Rooma.