Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 29

Marjorie Liu & Sana Takeda: Monstress 1 – Awakening

Tervetuloa todellisuuteen joka eroaa omastamme kaikin tavoin.

Naiset hallitsevat 1900-luvulla Aasiaa ja teknologia on kehittynyttä steampunk-mekaniikkaa

Tässä maailmassa teinityttö yrittää selvitä sodan jättämistä arvista  ja siitä, että hänellä on salaperäinen psyykkinen yhteys voimakkaaseen hirviöön.

Tämä yhteys tulee muuttamaan heidän molempien elämän.

Tom King & Gabriel Hernandez Walta: The Vision 1 – Little Worse Than a Man

Vision, Kostajista tuttu supersankari, on aina halunnut olla vain ihminen.

Mikä olisi ihmismäisempää kuin oma perhe? Joten hän rakentaa Ultronin, hänet luoneen robotin työkaluilla itselleen perheen: vaimon Virginian, ja teini-ikäiset kaksoset Vivin ja Vinin.

He jakavat hänen voimansa ja halunsa olla ihminen. Eivätkä he anna minkään – tai kenenkään – estää heitä olemasta normaaleja, tavallisia, ihmisiä…

Kyle Starks: Sexcastle

Hän on Maailman Mahtavin Salamurhaaja!

Kunnes eräänä päivänä hän jätti sen kaiken taakseen ja muutti pieneen kaupunkiin!

Mutta he eivät antaneet hänen olla rauhassa…Joten nyt Sexcastle on vedetty takaisin maailmaan, jonka hän tahtoi jättää taakseen!

Tätä 80-lukulaisempaa toimintaelokuvaa et ole koskaan lukenut sarjakuvana! Se lyö sinua naamaan joka sivullaan! Ja sinä pidät siitä!

James Robinson: Scarlet Witch 1 – Witches’ Road

Noituus on rikki. Purppuranoidan tehtäväksi tulee korjata se.

Tämä vie hänet Manhattanin hämäriltä takakujilta Kreikan kuvankauniille saarille ja sieltä ihmisiä kuhiseville Hong Kongin kaduille.

Kohdatessaan vihollisia, nähdessään ystäviään, ratkoessaan maagisia rikoksia ja kasatessaan noituuden palasia yhteen, tärkein kysymys kuuluu: kuka rikkoi noituuden?

Jody Houser & Francis Portela: Faith 1 – Hollywood and Vine

Faith Herbert joutui orvoksi jo pikkulapsena.

Mutta hän ei joutunut olemaan yksin, sillä hänellä oli supervoimia jotka Harbinger Foundation tunnistivat hänessä ja he kouluttivat hänet.

Nyt hän elää kuin supersankarin tuleekin: salainen henkilöllisyys toimittajana ja tietämättömiä kollegoja.

Elämästä tosin ei tullutkaan NIIN jännittävää kuin hän luuli: kissavideoista kirjoittamisen jälkeen hän pidättää autovarkaita.
Mutta kun kaupungin johtava sankari Zephyr, pääsee avaruusmuukalaisten salaliitosta perille ja hän pyytää Faithin apua – onko Faith valmis?

Ryan North & Erica Henderson: The Unbeatable Squirrel Girl 3 – Squirrel, You Really Got Me Now

Tietokonetieteiden opiskelija Doreen Green on oikeasti supersankari Squirrel Girl!..minkä te jo tiesittekin.

Mutta tiedättekö millaiseen koettelemksiin hän (ja hänen kaverinsa) joutuvat, kun heidät singotaan 1960-luvulle ja mahdollisesti pois koko maailmaanhistoriasta?

Mutta (jälleen) ei hätää, sillä apuun tulevat Howard The Duck sekä eräs rautaan pukeutuva Kostaja…

Joe R. Lansdale & Mark Alan Miller: The Steam Man

Villin lännen Amerikassa sen valtavilla tasangoilla liikkuu jotain mitä luonto ei luonut: valtavia höyrykoneista voimansa saavia robotteja.

Ne ovat paras puolustuksemme maahan hyökkääviä marsilaisia ja tappaja-albiino-apina-armeijoja vastaan!

Höyry-mies, jota operoi joukko hirviönmetsästäjiä, tuntuu olevan tilanteen tasalla…kunnes mielipuolinen ja mahtava vampyyri astuu esiin, aikomuksenaan maailmanloppu ihmiskunnalle!

Amy Reeder & Brandon Montclare: Moon Girl and Devil Dinosaur 1 – BFF

Lunelle Lafayette on nuori tyttö, jolla on neron aivot ja halu käyttää niitä maailman parantamiseksi.

Maailmanmenon muuttaminen ei kuitenkaan olekaan niin helppoa, sillä hänessä on Epäinhimillisten verta ja sitä ei voi jättää huomiotta…ja sitten tilanne vasta monimutkaistuukin kun villi, punasuomuinen Tyrannosaurus Rex päätyy meidän aikaamme ja hänen elämäänsä.

Ehkä tämä on kauniin ystävyyden alku?

Noelle Stevenson: Lumberjanes 4 – Out of Time

Jen haluaa pitää normaalin ja tavanomaisen oppitunnin leirimökkinsä jäsenille. Siis kuinka selvitä luonnossa ilman minkäänlaisia yliluonnollisia tapahtumia – kun yhtäkkiä pyörremyrsky iskee varoittamatta leiriin ja Jen huomaa hävinneensä jonnekin menneisyyteen!

Tietämättömänä siitä mitä tapahtui ja miksi, hän joutuu vaarojen tielle…Kunnes yhtäkkiä salaperäinen muukalainen tulee apuun! Kuka on tämä eläintentäyttäjä? Mitä hän haluaa? Ja pääseekö Jen koskaan takaisin omaan aikaansa?

Marguerite Bennett: DC Comics Bombshells 2 – Allies

Lepakkonaisen ollessa Euroopassa suorittamassa tehtävää, uusi joukko nuoria sankareita astuu esiin suojelemaan Gotham Cityä: Lepakkotytöt!

Terästyttö ja Tähtityttö pohtivat rooliaan ja sitä käytetäänkö heitä vain propagandaan.

Sillä välin muinaiset mytologiset hirviöt hyökkäävät liittoutuneiden kimppuun, jolloin sotaan mukaan tulee vedetyksi Ihmenainen!