Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 33

ENNAKKOTILAUKSET

Sami Aho: Nuppuset 1

ENNAKKOTILAUS – ILMESTYY ELOKUUN LOPUSSA

Ensimmäinen osa riemastuttavasta ja herttaisesta Nuppuset-sarjasta, joka koostuu taiteilijoiden laatimista lasten katselukirjoista.

Sarjan avaavassa sarjakuvataiteilija Sami Ahon Nuppusissa maailma ei tosin ole aivan niin ruusunpunainen: lääkäri mittaa kuumetta kaadetulta puulta, rikkailla on etuajo-oikeus risteyksessä.

Tunnelma on kuitenkin sympaattinen ja elämänmyönteinen. Pääsemme seuraamaan myös jännittävää hämähäkkiä, sekä pöllön värikästä sukellusretkeä.

Eeva-Leena Eklund: Nuppuset 2

ENNAKKOTILAUS – ILMESTYY ELOKUUN LOPUSSA

Toinen osa riemastuttavasta ja herttaisesta Nuppuset-sarjasta. Muistathan että näistä on iloa myös aikuisille!

Taidemaalari Eeva-Leena Eklund tunnetaan tauluistaan, jotka pursuavat suloisia elementtejä kukkakimpuista bambeihin ja eläintenpoikasiin. Eklundin kuvamaailma ei kuitenkaan ole pelkkää kitschiä, vaan siinä on särmikkään sommittelun ja voimakkaan maalauksellisuuden kautta syvästi koskettavia elementtejä.

Nuppuset on Eklundin ensimmäinen monografia, joka on kokoelma herttaisimpia hahmoja Eklundin maalauksista (pöllöjä, kissoja, Miska-karhuja ym).

Pauliina Mäkelä: Nuppuset 3

ENNAKKOTILAUS – ILMESTYY ELOKUUN LOPUSSA

Kolmas osa riemastuttavasta ja herttaisesta Nuppuset-sarjasta, joka koostuu taiteilijoiden laatimista lasten katselukirjoista.

Pauliina Mäkelä on arvostettu kuvittaja, ja tunnettu myös kokeellisesta sarjakuvataiteestaan. Mäkelän tyyli on tarkkaa ja huolellista, ja täynnä kauniita yksityiskohtia, arvoituksia sekä puoleensa vetäviä salaperäisiä hahmoja

Mäkelän Nuppuset kertovat herttaisen tarinan kissan, koiran ja pupun tutkimusretkestä luontoon.

Amanda Vähämäki: Nuppuset 4

ENNAKKOTILAUS – ILMESTYY ELOKUUN LOPUSSA

Neljäs osa riemastuttavasta ja herttaisesta Nuppuset-sarjasta.

Sarjakuvataiteilija Amanda Vähämäen Nuppuset sisältää 15 häkellyttävää pienoismaailmaa: kissojen piknik päättyy pyörremyrskyyn, hiiriveljekset tekevät pesänsä kukkaruukkuun, pieni pianisti ottaa torkut flyygelin äärellä…

Vähämäen kuvat ovat kauniita, herkkiä ja ajattomia. Myös Vähämäen rakkaus lastenkirjojen klassikoita kohtaan paistaa läpi.

Kiero Dick: Rivo Länsi 4 – Mambo, musta kostaja

ENNAKKOTILAUS. ALBUMI ILMESTYY 31.8.

Rivon Lännen odotetussa neljännessä osassa seikkaillaan sisällissodan päivien ajassa kuumassa etelässä ja seurataan neekeriorja Mambon väkivallan täyttämää elämää plantaasilla, jossa hän joutuu sekä sadistisen isäntänsä että kyltymättömän rouvansa käsittelyyn.

Toteuttaako alkava sota Mambon unelmat vapaudesta, rakkaudesta ja kostosta?

Mikä onkaan Mambon salaisuus?

Musta käsi kostaa!