Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan helmikuun myydyimmät sarjakuvat Top-5

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5. Diaz Canales & Guardino: Blacksad 5 – Amarillo

Suosittu kissadekkari palaa uuden upean albumin myötä.

Etsivän hommiin väsynyt John Blacksad ottaa vastaan autonkuljetuspestin, mutta matka Amerikan halki osoittautuu kaikkea muuta kuin rauhalliseksi….

.

.

4. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Parasta elämässä

Kamala luonto on petoeläimen lailla ottanut paikkansa sarjakuvia lukevien suomalaisten sydämissä. Se tunnetaan nykyisin mm. Metro-lehdestä, Turun Sanomista sekä Ilta-Sanomien verkkosivuilta. Kamalan luonnon pääkaksikko, Ilves ja Kärppä, miettivät syntyjä syviä sen minkä raatelemiselta ehtivät. He myös tietävät mikä elämässä on parasta.

Tämän albumin sarjakuvia ei ole aikaisemmin julkaistu albumeissa, eikä kaikkia niistä ole nähty sanomalehdissäkään.

3. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Anna haukku!

”Anna haukku!” pitää sisällään neliväriset versiot sarjan alkutaipaleen stripeistä. Suurin osa stripeistä on aikaisemmin julkaistu mustavalkoisena pokkarina (Zum Teufel, 2010), joka on loppuunmyyty. Lukijoiden lukuisiin uusintapainoskyselyihin vastataan nyt värillisellä albumilla, jossa on bonuksena mukana sunnuntaisarjoja, joita pokkarissa ei nähty.

”Anna haukku!” on kronologisesti katsoen ensimmäinen Kamala luonto -kokoelma, sillä viime syksynä julkaistu ”Parasta elämässä” jatkaa siitä, mihin tämä albumi päättyy.

2. Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Karhunvatukoita

Metsän hyväkäytöksinen parivaljakko, Kärppä ja Ilves, kohtaavat kamalan luonnon jo kolmannessa kokoelmassa.

Mukana hämmentämässä nähdään lukuisa joukko muitakin luomakuntamme eläimiä, joista paraatipaikan kannessa sai tällä kertaa Karhu.

Tämän nelivärisen kirjan sarjoja ei ole aiemmin julkaistu albumeissa.

1. Pertti Jarla: Fingerpori 7

Tuoreimman Fingerpori-kokoelman kantta koristavat läheisriippuvaisen lähihoitaja Päivi Kankkosen kasvonpiirteet. Krapula-Päivinäkin tunnettu neiti on monien fingerporilaisten vanha tuttu – erityisesti poliisien. Seitsemänteen Fingerpori-kokoelmaan sisältyy katsaus hänen ihmissuhde-harjoitelmiinsa.

Pertti Jarlan omakätisesti valikoimassa, vuoden parhaimmat lohkaisut sisältävässä riemukokoelmassa nähdään myös kaupunginjohtaja Homeliuksen törmäilyt median kanssa, sekavan työmies Allanin urahaaveet, Rivo-Riitan tuoreimmat näytöt ja tiedekeskus Fingerpolin uusimmat saavutukset. Joka niemeen ja notkelmaan Fingerpori riemun nostattaa!

Leave a Reply