Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan maaliskuun myydyimmät sarjakuvat Top-5

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5. Jyrki Nissinen: Borgtron #15 (Uusi)

Tässä numerossa paljastuu Borgtonin vanhempien salaisuus! Mukana myös hauskoja tehtäviä.

.

.

.

.

4. Alan Moore & Brian Bolland: Batman – Tappava vitsi Deluxe (Uusi)

Yksi huono päivä.

Jokerin, tuon holtittomasti eteenpäin vyöryvän hulluuden sekopallon mukaan järjissään olevaa ihmistä ja psykopaattia voivat joskus erottaa vain yhden päivän tapahtumat. Arkhamin parantolasta vapaalle päästyään hän käy todistamaan mielipuolista teoriaansa hyökkäämällä Gothamin poliisipäällikön Jim Gordonin sekä tämän kauniin ja älykkään Barbara-tyttären kimppuun.

Batmanille tulee kiire, jos hän aikoo ehtiä pelastamaan kaksi läheistä ja rakasta ystäväänsä perivihollisensa kynsistä. Onnistuuko viittaritari tyrehdyttämään Jokerin sekopäisen verenhimon ja katkaisemaan samalla itseään ja kaikkein ikonisinta vastustajaansa yhdistävät langat? Hyytävän tarinan myötä paljastuu myös, miten Jokerista tuli Jokeri. Miten käy loppuhuipennuksessa, jossa ovat vastakkain Batmanin ylväät periaatteet ja Jokerin maaninen järjettömyys?

Legendaarinen käsikirjoittaja Alan Moore uudisti supersankarikäsityksen V niin kuin verikoston ja Vartijoiden myötä. Tappavan vitsin sivuilla hän laittaa Batmanin luomaan nahkansa ja ampuu eteemme ennennäkemättömän tulkinnan Jokerista, sarjakuvien kaikkien aikojen superkriminaalista.

Brian Bollandin huikean taitavasti kuvittama Tappava vitsi julkaistaan nyt runsailla ekstroilla varustettuna Deluxe-laitoksena, jonka väreistä vastaa taiteilija itse..

3. Tea Tee: System Error (Uusi)

Koira herää särkyvän lasin ääneen.

Hän löytää verta vuotavan kissan istumassa peilin edessä.

Asiat eivät ole hyvin.

Kissa miettii synkkiä.

.

2. Charlie Hebdo 25.2.2015 (Uusi)

Charlie Hebdon toinen numero terrori-iskun jälkeen.
.
.
.
.
.
.
.
.

1. Charlie Hebdo 14.1.2015 (Edellinen sijoitus: 1)

Leave a Reply