Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan suomenkielisiä uutuuksia viikolla 43

Alan Moore & Kevin O’Neill: Kerrassaan Merkillisten Herrasmiesten Liiga – Musta kansio

Iso-Britannia 1950-luvulla: vakoojien ja kylmän sodan konnuuksien pelikenttä. Aikoja sitten hajaantuneen “Murrayn ryhmän” viimeiset jäsenet palaavat pitkän poissaolon jälkeen maahan etsimään hämäräperäistä kansiota, joka pitää sisällään huippusalaisia tietoja heidän merkillisestä liigastaan.

Onnistuuko sankareiden epätoivoinen hanke tässä kolkossa, kummallisessa 1900-luvun maailmassa… vai selviävätkö he edes hengissä pois Englannista?

Kirja sisältää mm. Shakespearen tyyliin laaditun näytelmän, 3D-osion ja Jeeves-kertomuksen!

Robert Kirkman & Charlie Adlard: The Walking Dead – Neljäs kirja

Sarjan neljännessä kirjassa Rick Grimes ja muut zombeilta paenneet ihmiset joutuvat puolustamaan uutta kotiaan sadistisen Kuvernöörin johtamaa sotajoukkoa vastaan.

Tästä taistelusta eivät kaikki selviä hengissä!

TV-versio sarjakuvasta Walking Dead lukeutuu maailman katsotuimpiin televisiosarjoihin.

Lee Falk & Fratelli Spada: Mustanaamio 1970

MUSTANAAMIO 1970 jatkaa suosittujen Mustanaamio-näköispainosten sarjaa.

Lee Falkin luoma seikkailusankari oli Suomessa 70-luvulla suositumpi kuin koskaan. Tähän kirjaan on koottu kaikki Mustanaamion seikkailut sankarin vuonna 1970 ilmestyneistä nimikkolehdistä.

Näissä vauhdikkaissa tarinoissa Vaeltava aave selvittelee muun muassa panttivankidraamaa ja joutuu vastakkain viidakon noitatohtorien sekä pääkallonmetsästäjien kanssa.

Mustavalkoisten pääsarjojen lisäksi kokoelma sisältää kansigallerian sekä näytteitä lehden kerho- ja puuhasivuista. Esipuheen kokoelmaan on laatinut näyttelijä Tomi Salmela.

Morris & Goscinny: Lucky Luke 32 – Postivaunut

Kun Wells Fargo tarvitsee suojelijaa tärkeälle kultalähetykselle, Lucky Luke päätyy Villin lännen kiroilevimman vaunukuskin Hank Bullyn matkaan

Triviaa:

– Alkuteos julkaistiin ensimmäisen kerran jatkosarjana Spirou-lehden numeroissa 1504-1525 vuonna 1967.

– Julkaistiin albumina Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1971.

Rick Kirkman & Jerry Scott: Baby Blues – Tuhruja taidegalleriassa

Lapsiperheen arkea humoristisesti käsittelevä sarja jatkuu uudessa kirjassa.

Ulla ja Pauli pyrkivät edelleen innostamaan muksuja pesemään hampaitaan ja sivistymään, mutta kuten aina, Sakua kiinnostavat enemmän vessan seinien tuhrut kuin vakava kirjallisuus.

Suositellaan kaikille vanhemmille tai vanhemmiksi tuleville: tämä se on vertaistukea vailla vertaa!

Jerry Scott & Jim Borgman: Jere – Zombievanhemmat ja muutakin toivoa paremmasta maailmasta

Suosikkistrippi Jere täällä taas – nyt uudessa formaatissa!

Tanakka 128-sivuinen kokoelma pitää sisällään uusia päivästrippejä sekä sunnuntaisivuja. Lue sinäkin, miten Jere Tuunanen selviää elävien vanhempien päivästä!

Jarkko Vehniäinen: Sandaalit sauhuten ENNAKKOTILAUS

Lisää huumoria Kamala luonto-sarjakuvan tekijältä!

ENNAKKOTILAAJILLE TEKIJÄN NIMMARI. Ennakkotilaukset postitetaan kirjan ilmestyttyä marraskuussa.

Lyhyesti virsi kaunis: Asterixmainen seikkailu apostolien arjesta paukkuhuumorilla terästettynä.

Mauri Kunnas: Mac Moose ja Jagge Migreenin tapaus

APUA! MÄ EN KESTÄ… JAGGE MIGREENI JA KIITH NIELURISAT PYÖRIVISTÄ SAPPIKIVISTÄ… SUPERSANKARIT… TÖTTERÖHUULI JA LÄÄKETIETEELLINEN IHME DR. FRANKENSTEININ LEMMIKKI…

Maailman kaikkien aikojen suurin hyväntekeväisyyskonsertti vaarassa… Megakuuluisan Vierivät Sappikivet -bändin johtohahmot aivopesulassa alpeilla… Terroristiryhmä punomassa juoniaan sukellusveneessä San Franciscon lahden pohjassa… Onnistuuko neuvokkaan Mac Moosen pelastaa konsertti ja turvata maailmanrauha? Vai tekevätkö tappajatekohampaat hänestä sitä ennen selvää?

Väritetty ja päivitetty versio vuonna 1995 ilmestyneestä albumista.

Jason Aaron & Esad Ribic: Thor – Jumalten tuho

Äärettömän voimakas olento nimeltä Teurastaja on vainonnut ja tuhonnut jumalia kautta historian.

Pystyykö Thor pysäyttämään tappajan, vai onko jumalten lopullinen tuho nyt käsillä?

Kehuttu käsikirjoittaja Jason Aaron yhdistää voimansa maalari Esad Ribicin kanssa luodakseen kaikkien aikojen jännittävimmän ja fantastisimman Thor-seikkailun!

Warren Ellis & Mike McKone: Kostajat – Loputon sota

Thor, Kapteeni Amerikka ja Rautamies ovat kohdanneet sodan sen kaikissa kauheissa muodoissa. Nyt päivänvaloon on noussut sankareille tuttu sotateknologinen painajainen, jolla on yhteys niin Thorin myyttiseen taustaan kuin Kapteenin käymään toiseen maailmansotaan.

Warren Ellisin Kostajat- sarjakuvaromaani julkistetaan samaan aikaan ympäri maailman. Kirja sisältää myös AR-materiaalia sekä itsensä agentti Phil Coulsonin eli Clark Greggin kirjoittaman esipuheen.

Stan Lee & John Romita: Hämähäkkimies – Sanomalehtisarjat

Legendaarisen parivaljakon Stan Lee ja John Romita kaikki Hämähäkkimies-sanomalehtistripit yksissä kansissa! Järkäle on varmasti muhkein koskaan suomeksi julkaistu supersankarikirja! Klassikkotarinoissa seittisankari kohtaa muun muassa Tohtori Doomin, Kingpinin, Kravenin ja Tohtori Mustekalan.

Monille Hämähäkkimiehen ystävälle tämän tiimin luomat seikkailut ovat niitä oikeita Hämis-tarinoita, joihin suomalaisetkin lukijat tutustuivat 60-luvun Ihmesarjan sivuilla. Tämä kirja tarjoaa lähes 500 sivua ajatonta Hämähäkkimies-viihdettä, jonka parissa viihtyvät niin vanhat kuin nuoretkin lukijat.

Avainsanat:

Leave a Reply