Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan toukokuun myydyimmät sarjakuvat Top-5

Sarjakuvat ovat käänteisessä järjestyksessä eli myydyin sarjakuva on viimeisenä.

5. Yann & Olivier Schwartz: Pikon ja Fantasion uudet seikkailut 8 – Leopardinainen

Huipputekijät Schwartz ja Yann jatkavat albumissa Tummanvihreä pikkolopoika aloittamaansa tarinaa.

Vuosi on 1946, ja Piko on joutunut takaisin Moustic-hotelliin töihin. Sotasankarin maineestaan huolimatta hän on edelleen pelkkä pikkolo, ja niin Piko turruttaa viinalla päivien tylsyyden sekä kiusalliset muistot.

Mutta pian hänen elämäänsä törmää salaperäinen leopardinainen sekä tätä jahtaavat pelottavat robotit!

4.Hermann & Greg: Comanche 8 – Seriffit

Pirun Sormi on noussut ylös tuhkasta.

Viimeistelytyöt ovat loppusuoralla, kun ranchille ilmestyy erikoinen ratsumies, joka etsii Red Dustia.

Muu seurue on aivan hänen kannoillaan. Onko ex-apulaisseriffi menneisyytensä vanki?

Yksi aikamme parhaimmista lännensarjakuvista jatkuu taas.

3.Charlier & Uderzo: Haikararalaivue 6 – Varastettu hävittäjä

Uusi Mirage IIIE -hävittäjä on Ranskan ilmavoimien ja Marcel Dassault’n lentokonetehtaan ylpeys. Koneen toimintaa on lähdettävä testaamaan maailman ankarimmissa sääolosuhteissa, ja kukapa voisikaan olla paremmin tuon vaativan tehtävän tasalla kuin reippaat ystävämme Michel Tanguy ja Ernest Laverdure?

Haikaralaivueen sankarit lähetetään Grönlannin arktisille jäälakeuksille suorittamaan suunnitelman mukaisia testejä… mutta kuten arvata saattaa, myös vieraan vallan vakoojat ovat erittäin kiinnostuneita uuden Miragen huippusalaisista laitejärjestelmistä ja virittävät katalan ansan urheiden lentäjäsankariemme pään menoksi.

Pitkällä lennollaan pohjoiseen pilotit joutuvat tukaliin tilanteisiin niin jäätävien sääolosuhteiden kuin myös salakähmäisten juonittelijoiden takia.

2.JP Ahonen: Villimpi Pohjola – Lapsus

JP Ahosen humoristinen kulttisarjakuva seuraa ikuisuusopiskelijoista koostuvaa kaveriporukkaa, joka on tehnyt valmistumisen välttelystä lähestulkoon taiteenlajin. Nyt osa ryhmästä on kuitenkin ylittänyt väistämättömän rajan aikuisuuteen.

Naistennaurattaja ja pelimies Rontti saa harteilleen isyyden viitan pyytämättä ja yllätyksenä. Alkujärkytyksen jälkeen ikuisena sinkkuna itseään pitänyt Anna hyväksyy äidin roolinsa täysin – herättäen omistautumisellaan jopa kateutta ystäväpiirissään.

1.Morvan & Buchet: Sillage 9 – Soluttautuja

Sillagen hallituksella on uusi tehtävä Navisille: hänen pitää soluttautua terroristiryhmän riveihin, sillä nämä suunnittelevat kaikesta päätellen jotakin suurta ja vaarallista.

Navis saakin rikolliset luottamaan itseensä, mutta juuri kun näiden päämäärä on paljastumassa, hänet komennetaan keskeyttämään tehtävä. Navis päättää kuitenkin jatkaa, ja saa selville jotakin järkyttävää.

Leave a Reply