Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 11

Pikon ja Fantasion uudet seikkailut 7 – Viperin kynsissä

Viperin kynsissä on 53. albumi jossa Piko sekä Fantasio seikkailevat, mutta voiko se olla heidän viimeisensä?

Seikkailija-kumppanusten työnantaja joutuu ongelmiin, mutta ei hätää: Viper-yhtiö haluaa auttaa tässä tukalassa tilanteessa.

Mutta mitkä ovat Viperin todelliset motiivit? Ja miksi niihin tuntuu liityvän Piko? Pystyvätkö edes sankarimme ratkaisemaan Viperin arvoituksen?

Nick Raider 1/2013 – Vainaja vailla nimeä

“Nick Raider on realistinen sarjakuva. En kuitenkaan halunnut tehdä päähenkilöstä synkkämielistä antisankaria, joka rypee omissa ongelmissaan, vaan sarjan pääpaino on huolellisesti laadituissa rikosjuonissa ja toiminnassa.”

Noin luonnehtii sarjan luoja Claudio Nizzi sarjaansa.

Kannattaa kuitenkin päättää itse lukemalla ensimmäinen rikostarina, jossa murharyhmän etsivä Nick Raider kuulee työparinsa kadonneen. Melkein välittömästi löydetään tunnistamaton miehen ruumis. Onko näillä tapahtumilla yhteys? Kuka on vainaja vailla nimeä?

Haikaralaivue 4 – Haikaroiden laivue

He ovat täällä jälleen! Michel Tanguy ja Ernest Laverdure, Ranskan ilmavoimien sankarikaksikko, saavat seikkailun aluksi uuden lentokoneen: ääntä nopeamman Dassault Mirage III C:n.

Haikaralaivue ei ole ainoa joka on kiinnostunut uudesta lentokoneesta, mutta kaikkien uteliaiden aikeet eivät ole kunnialliset…

Ainoastaan Haikaralaivueen nokkeluus sekä kyvyt taivaalla voivat pelastaa tilanteen!

Raatelijat IV

Sota vampyyrien ja ihmiskunnan välillä on ohi.

Voittajat nauttivat saavutuksensa hedelmistä ja häviäjät yrittävät selviytyä uudessa maailmanjärjestyksessä.

Mutta jotkin taistelut jatkuvat yhä; raatelijat Drago ja Camilla jatkavat edelleen mittelöä vampyyrien salaliittoa vastaan.

Tämä albumi päättää heidän tarinansa. Kuka lopulta voittaa?

Sillage 7 – Vankila

Sillage-sarjakuvan pääsankari Navis tarvitsee RibWundin apua selvittääkseen, ketkä jahtaavat häntä.

Ainoa ongelma on että RibWund on vankila-aluksessa. Tämä ei Navista estä yrittämästä, mutta vaikka hän pääsisikin sisään, onko hänelläkään kykyä päästä vankilasta ulos tai edes selvitä siellä?

Yksi tämän hetken parhaimmista scifi-sarjakuvista jatkuu tarinalla, joka paljastaa lisää Naviksen alkuperästä samalla syventäen mysteeriä.

Comanche 7 – Pirun sormi

Länsi ei enää ole enää niin villi kuin aikoinaan. Jotkut tervehtivät muutosta ilolla, mutta on villejä sieluja joille se on myrkkyä.

Yksi heistä on Red Dust, jonka mielestä sivistys on vallannut liikaa alaa. Hän matkaa Montanaan, missä taivaskin on kuparia.

Hän ei kuitenkaan ole ainoa joka saapuu…Ja pian haaskalinnut saalistavat.

Leave a Reply