Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 16

Jeff Parker: Batman ’66 Vol. 1

KER-SPLOOSH! THWACK! KAPOW!

Hän ei ollut synkkä, hän ei ollut pimeä, mutta hän osasi tanssia hitonmoista Batusia! Hän on Batman, ja hänellä on aina mukana haikarkotinsuihketta.

Näitä tarinoita ei voi ottaa vakavasti, mutta viihdyttää ne osaavat senkin edestä.

Kuten Arvuuttelija kysyisi: Miten Batman pärjää Eggheadia, Mr. Freezeä sekä muita rikollisia vastaan svengaavalla 60-luvulla?

Scott Snyder & Greg Capullo: Batman – Kuolema kulkee perheessä

Vuoden ajan Gotham on ollut vapaa. Vuosi sitten Jokeri hoiperteli tiehensä henkitoreissaan, kun mielipuoli veisti hänen kasvonsa irti. Vuoden ajan Batman tovereineen on odottanut… ja nyt heidän pelkonsa käyvät toteen.

Jokeri on palannut, ja poissaolonsa aikana hän on muuttunut entistä vaarallisemmaksi ja kavalammaksi. Tällä kertaa kohteena ei olekaan viittaritari, vaan Jokeri ottaa maalitaulukseen komisario Gordonin, Alfredin, Robinin, Yösiiven ja Lepakkotytön… Bruce Waynen todellisen perheen. Rikoksen klovniprinssi iskee julmasti ja raa’asti kaikkien Batmanin rakkaiden kimppuun.

Pystyykö Batman estämään perivihollisensa aikeet? Kun kuolettava salaisuus paljastuu, tuhoutuuko Batmanin maailma täysin?

Ian Edginton & Francesco Trifogli: Hinterkind 1 – The Waking World

Lähes kuusi vuosikymmentä sitten maailma muuttui.

Luonto valtasi takaisin maailman kun kaikki metalli, betoni ja lasi muuttuivat takaisin alkuperäiseen mineraalimuotoonsa.

Mutta tuo ei ollut vaarallisinta. Pahinta oli että  hinterkind palasi.

Kentaurit, peikot, haltiat, ihmissudet, vampyyrit…kaikki taruolennot palasivat sieltä minne olivatkaan menneet aikoinaan. Ja he kaikki vihaavat ihmiskunnan rippeitä.

Nyt tulevaisuutemme on yhden ihmistytön harteilla, kun hän yrittää toteuttaa kohtalonsa ja palauttaa järjestyksen maailmaan.

JP Ahonen: Villimpi Pohjola – Lapsus

JP Ahosen humoristinen kulttisarjakuva seuraa ikuisuusopiskelijoista koostuvaa kaveriporukkaa, joka on tehnyt valmistumisen välttelystä lähestulkoon taiteenlajin. Nyt osa ryhmästä on kuitenkin ylittänyt väistämättömän rajan aikuisuuteen.

Naistennaurattaja ja pelimies Rontti saa harteilleen isyyden viitan pyytämättä ja yllätyksenä. Alkujärkytyksen jälkeen ikuisena sinkkuna itseään pitänyt Anna hyväksyy äidin roolinsa täysin – herättäen omistautumisellaan jopa kateutta ystäväpiirissään.

Kazuo Koike & Goseki Kojima: Lone Wolf & Cub Omnibus 4

Kerran Ogami Itto oli kunnioitettu ja pelätty Shogunin teloittaja.

Mutta sitten hän menetti petoksen myötä arvonimensä, omaisuutensa ja vaimonsa.

Jäljellä on enää kosto, hänen poikansa Daigoro ja sen selvittäminen miksi Yaguy-klaani lavasti hänet?

Mutta sitä ennen hänellä on vielä paljon tehtävää…

Petri Hiltunen: Kalkkaro 22

Kalkkaro on Petri Hiltusen piirtämä ja käsikirjoittama lännensarja, joka on ilmestynyt sanomalehdissä vuodesta 2005 alkaen. Sarja sijoittuu Yhdysvaltojen eteläosaan 1860-luvun lopulle. Tarinoita ei ole aikaisemmin julkaistu albumeissa. Kalkkaro ilmestyy kerran kuukaudessa.

Petri Hiltunen: Kalkkaro 23

Kalkkaro de cascabel es un Petri Hiltunen, dibujado y escrito por la mano de la serie West, que ha sido publicado en los periódicos desde 2005. Serie clasifica los Estados Unidos al sur de la década de 1860, al final de la. Las historias no publicadas previamente álbumes. Kalkkaro de cascabel se publica una vez al mes.

Tiskin alta 1/2014

Tekijöinä: Janne Luokkanen, Ilkka Kivelä, Jarmo Kervinen ja Juho Sihvonen.

 

Leave a Reply