Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 23

Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto – Sulassa sovussa NIMMARILLA

ENNAKKOTILAUS! Elokuun vaihteessa ilmestyvä uusi Kamala luonto -albumi Jarkon signeeraamana. Kirjat postitetaan ennakkotilaajille elokuun alussa.

“Elämässä tärkeintä on raateleminen, eikä sekään ole kovin tärkeää.” Metsän raadolliset filosofit ilves ja kärppä jatkavat maailman tarkastelua ja uudelleenasemointia. Mukana heiluvat tollo lammas, hullu kettu, ahdistunut karhu, surkea possu, pelokas hirvi, pöllö pöllö ja suuri vaihtuva joukko herkullisia jäniksiä. Jarkko Vehniäisen luontosarjassa käytetään sekä suoraa että vertauskuvallista lähestymistapaa eläinsatujen perinteeseen. Sarjassa ei kaihdeta enempää klassisten ajatusten uudelleenmuotoilua kuin aina ilahduttavaa pieruhuumoriakaan.

Luonnossa elämä ja kuolema kulkevat käsi kädessä. Kamalassa luonnossa vaeltamiseen liittyy railakasta huumoria, joka tarjoaa lukijalle myös ajattelemisen aihetta. Syö ja tule syödyksi, Kamala luonto parantaa vauhtiaan kierros kierrokselta.

Äläkä unohda Kamala Luonto-kauppaa: t-paitoja, sarjakuvia…

Pakotiet ja piilopaikat

Maailmankaikkeus on täynnä paikkoja, joita ei vielä ole keksitty. Tässä albumissa paljastuu niistä yhdeksän. Me loimme ne teille.

Kaupungit, metsät, asunnot, isot ja pienet, joku niissäkin asuu. Yksi viihtyy, toinen pelkää, kolmas haluaa ehkä paeta. Toivokaamme heille onnea.

Murena on Muurlan opiston sarjakuvataiteen linjan albumi.

Tekijät: Mira Kajander, Eve Karvonen, Emilia Karvanen, Jesse Enho, Katariina Laitinen, Katriina Purola, Heidi Alanne, Tytti Teräväinen ja Topi Jalvas.

Kazuo Koike & Goseki Kojima: Samurai Executioner Omnibus 1

Yamada Asaemon oppi miekankäytön jo lapsena.

Hänestä kasvoi pelätty “Päidenkatkoja Asaemon”, Shogunin pyöveli sekä miekkojen testaaja.

Hän on monille viimeinen kohtaaminen tässä maailmassa, mutta se ei merkitse että kaikkien hänen luokseen joutuvien tarina päättyy heidän kuolemaansa.

Kazuo Koike ja Goseki Kojima, legendaarisen Lone Wolf and Cub-sarjakuvan luojilta tulee synkkä ja moniulotteinen kertomus Edo-ajan Japanista ja ihmissydämen syvyyksistä.

George R. R. Martin: The Hedge Knight

Tarinamme alkaa Sata vuotta ennen Game of Thrones-sarjan tapahtumia. Seuraamme siinä nuoren aseenkantajan Duncanin (tai “Dunk” kavereille) monimutkaista ja raakaa polkua ritariksi seitsemän kuningaskunnan läpi.

Duncan on päättänyt tulla ritariksi turnajaisissa.

Mutta tätä varten hän tarvitsee tukijan, ja tämä vaatimus vie hänet seikkailuihin ystävien, roistojen ja salaisten tarkoitusperien pariin.

Brian K. Vaughan & Eduardo Risso: Wolverine – Logan

Wolverine on aina tunnettu miehenä vailla menneisyyttä. Kaikki hänen pitkän historiansa tapahtumat ovat unohtuneet jopa häneltä itseltään. Mutta nyt hän on saanut muistonsa takaisin. Jokaisen niistä.

Yksi muistoista vetää vastustamattomasti jälleen kohti Japania, tarkemmin sanottuna taistelutannerta, jossa kerran tapahtui jotain kauheaa. Mitkä Toisessa Maailmansodassa koetut kauhut siellä odottavatkaan tuolloin vain Loganina tunnettua sankariamme?

TV-sarja Lostista tuttu Brian K. Vaughan on kirjoittanut tämän tiukan Wolverine-trillerin, jonka on kuvittanut palkittu Eduardo Risso (mm. 100 Bullets).

Leave a Reply