Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 25

Mika Lietzén: 1986

On vuosi 1986. Iron Maiden on maailman paras bändi, Conan Barbaari on suosituin sarjakuva ja kaveriporukan kanssa pelataan Call of Cthulhu -kauhuroolipeliä. Eräänä päivänä oppilaiden keskuudessa alkaa kiertää huhu, että koulun pihalla on nähty kummitus. Nuoren päähenkilön alkaessa selvittää tapausta käy ilmi, että todellisuus on kauheampaa – ja surullisempaa – kuin mikään yliluonnollinen.

1986 on nostalginen kasvukertomus lähimenneisyydestä, hevin, pöytäroolipelien ja kauhupokkareiden kulta-ajasta. Ajasta, jolloin päivät olivat pidempiä ja kesät tuntuivat kestävän ikuisesti.

Mika Lietzén (s. 1974) on turkulainen sarjakuvataiteilija. 1986 on tekijänsä ensimmäinen amerikkalaistyylinen sarjakuva, kunnianosoitus kummitusjutuille ja 80-luvun populaarikulttuurille.

Sisältää englanninkielisen käännöksen sekä pelattavan Call of Cthulhu -hahmon! Lose 1D10 SAN!

Attention! Includes English subtitles.

The Dark Horse Book of Hauntings

Kummitustarinoita uskaliaille ja/tai sarjakuvien ystäville: Hellboy tutkii kätkettyä kellaria ja löytää yhteyden henkiin jotka asuvat siellä…nuori poika johdattaa ystävänsä ja perheensä taloon josta yksikään ei ole palannut…ja mitä tapahtuu kun maailmanmatkaaja joutuu nyrkkitappeluun muinaisen kummituksen kanssa englantilaisessa kartanossa?…

Sarjakuvien parhaimmisto on luonut nämä ja monta muuta kauhutarinaa valoisiin kesäöihin…uskallatko lukea?

Angry Birds Comics – Kootut seikkailut 1

Kaikkien tuntemat vihaiset linnut ja pahat possut seikkailevat nyt laadukkaissa, värikkäissä ja hauskoissa koko perheen sarjakuvissa.

Tässä ensimmäisessä Angry Birds Comics: Kootut seikkailut -kokoelmassa nähdään mitä käy, kun Pommi saa hikan, paetaan possunpaisuttimella pullistettuja possuja, ihmetellään taivaalta satavia pilakuvia ja hurvitellaan Kärsänniemen huvipuiston huimissa laitteissa. Nämä ja monta muuta hulvatonta tarinaa syventävät Angry Birds -peleistä tuttua maailmaa ja esittelevät meille muniaan ärhäkästi puolustavien lintujen metkaa kotisaarta.

Kirjassa on mukana myös ennen julkaisematon bonustarina “Muoti on pääasia”, piirtäjä Cèsar Feriolin haastattelu, esittelyt sarjakuvien muista tekijöistä ja paljon hauskaa taustatietoa. Yllätyksenä lisäksi Ranskan sarjakuvan supertähden Lewis Trondheimin hatunnosto Angry Birdsille!

Charles Berberian & Anna Rozen: Helsinki – Näkymiä kaupungista

Sarjakuvataiteilija Charles Berberian ja kirjailija Anna Rozen kulkevat pitkin poikin Helsinkiä, kummastelevat paikallista elämänmenoa, ihastelevat suomalaisen kulttuurin erityispiirteitä ja varovat ääntäkin nopeampia lokkeja Kauppatorilla. Maailmankuulun sarjakuvantekijän yli 100 piirrosta kuvittaa tätä kirjaa, joka on ranskalainen rakkaudentunnustus Suomen pääkaupungille.

Mukana englannin- ja ranskankieliset tekstit.

Attention! Includes English subtitles!
Attention! Comprend les sous-titres français!

Pertti Jarla: Fingerporin naamakirja 2

Kokonaisvaltainen Fingerpori-pakkaus tarjoaa sarjan albumit 4, 5 ja 6 lyhentämättöminä ja täydennettynä aivan uudella tarinalla, jossa kaupunginjohtaja Homelius pyrkii tasapainottamaan kuntansa holtittomasti pursuavaa taloutta.

Kannesta katsovat Fingerporin kiistellyimmät kasvot: lääninperverssi Asko A. Vilenius, median vainoama Aulis Homelius sekä Yhteispaha-lehden Vuoden pahis-kilpailun ylivoimainen voittaja Pahani Julmu.

Leave a Reply