Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 3

Gianluigi Bonelli & Galep: Tex Willer Kirjasto 27 – Mohikaanien jäljillä

Kit Carson sheriffiksi!

Tämän ratkaisun Tex keksii vapauttaakseen Hopevillen Bob Handyn koplasta, joka on vetäytynyt kaupunkiin pankkiryöstön jälkeen. Seikkailu huipentuu, kun Tex ja molemmat Kitit hyökkäävät näyttävästi rosvojen piilopaikkaan.

Seuraavaksi on vuorossa pitkä Suuren kuninkaan seikkailu. Se tapahtuu Etelä-Dakotassa, missä Texin on selvitettävä miksi monet Kanadan rajalla elävät heimot ovat sotapolulla. Pian hänelle selviää, että kaiken takana on kruunupäinen, linnassa asuva mielipuoli. Jännitystä piisaa, sillä nuori Kit siepataan!

Lopuksi Tex ja Kit Carson matkaavat Arizonaan, missä kultakaivos myydään heidän vanhalle ystävälleen naurettavaan hintaan. Kaivokseen liittyy karmivia kauhutarinoita…

Dungeon Twilight Complete Set 1-3

Tervetuloa Terra Amata-planeetalle.

Täällä sijaitsee luolasto, jonka elämä on tavallista luolaa vilkkaampaa ja hauskempaa.

Planeetta on lakannut kääntymästä, ja näin ollen toinen puoli maailmasta on ikuisessa pimeydessä ja täydellisessä kylmyydessä, kun taas toinen osa aavikkoa ja siellä paistaa ikuisesti aurinko.

Eloonjääneet yrittävät selviytyä pienellä alueella missä päivä ja yö kohtaavat.

Alueella nimeltään “Twilight”.

Dungeon Early Years Set 1-2

Miten kaikki alkoi?

Näissä pimeän koomisissa fantasia-tarinoissa pääsemme Luolaston ensimmäisiin vuosiin.

Ensimmäisessä tarinassa Luolastomestari jättää perheensä ja päätyy mutkien kautta Yöpaidaksi – sankariksi joka jakaa oikeutta öisin.

Toisessa tarinassa Yöpaita Alexandran, ja tästä alkaa enemmän tai vähemmän romanttinen  seikkailu.

Dungeon Zenith 2 – The Barbarian Princess

Lisää seikkailuja hämärästä Luolastosta!

Herbertillä on mielestään hieno idea: houkutellaan lisää sankareita Luolastoon uskottelemalla heille että jossain on prinsessa pulassa.

Mutta sitten käykin ilmi että A) prinsessa on oikea ja B) hän ei ole se joka on avun tarpeessa…

Luolaston virallinen puolustaja, luolalohikäärme on kuollut, kauan eläköön uusi…het-ki-nen. Mistä uusi luolalohikäärmee entisen tilalle?

ENNAKKOTILAUKSET

Aino Havukainen & Sami Toivonen: Himaset – Kaikki kotona?

ENNAKKOTILAUS. ALBUMI ILMESTYY HELMIKUUSSA 2015.

Tuhti paketti lapsiperheiden absurdia arkea sarjakuvamuodossa Idyllinen aamupuurokuvaelma, jännittävä toppahaalaritaistelu, yökastelu, älämölö – yksinkertaisesti: Himaset sisältää kaiken mitä perhe-elämään kuuluu. Yhteisnide kahdesta aiemmin julkaistusta Himaset-sarjakuva-albumista ja 18 aiemmin kirjassa julkaisematonta strippiä. Huippusuosittujen kuvakirjantekijöiden sarjakuva on parasta perheterapiaa.

Juba: Viivi ja Wagner – Sian vuodet 2000-2001

ENNAKKOTILAUS. ALBUMI ILMESTYY MAALISKUUSSA 2015.

Sian vuodet kokoaa kaikki Juban suosikkisarjan Viivi ja Wagner stripit kronologiseksi kokoelmaksi! Sarjan toinen osa kattaa vuodet 2000-2001, jolloin Viivi ja Wagner valloittivat lopullisesti suomalaisten lukijoiden sydämet.

Mittava, 168-sivuinen kokoelma sisältää monia Wagnerin ikimuistoisimpia sikailuja. Suuri osa näistä stripeistä on julkaistu aiemmin vain sanomalehtien sivuilla. Sarjakuvien lisäksi kirjasta löytyy runsaasti luonnoksia sekä Juban haastattelu.

Leave a Reply