Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 3

Pertti Jarla: Fingerpori 7

Tuoreimman Fingerpori-kokoelman kantta koristavat läheisriippuvaisen lähihoitaja Päivi Kankkosen kasvonpiirteet. Krapula-Päivinäkin tunnettu neiti on monien fingerporilaisten vanha tuttu – erityisesti poliisien. Seitsemänteen Fingerpori-kokoelmaan sisältyy katsaus hänen ihmissuhde-harjoitelmiinsa.

Pertti Jarlan omakätisesti valikoimassa, vuoden parhaimmat lohkaisut sisältävässä riemukokoelmassa nähdään myös kaupunginjohtaja Homeliuksen törmäilyt median kanssa, sekavan työmies Allanin urahaaveet, Rivo-Riitan tuoreimmat näytöt ja tiedekeskus Fingerpolin uusimmat saavutukset. Joka niemeen ja notkelmaan Fingerpori riemun nostattaa!

Claudio Nizzi & Aldo Capitanio: Nick Raider 8/2013 – Mafian tähtäimessä

New Yorkin metrossa puukotetaan kuoliaaksi mies, jonka salkku päätyy taskuvaras Sammy Ciccan haltuun. Kun Cicca saa peräänsä mafian tappajat, Nick Raider ja Marvin Brown joutuvat puuttumaan peliin. Entä mitä pitää sisällään salaperäinen salkku?

Vauhdikkaan kertomuksen on käsikirjoittanut Claudio Nizzi ja kuvittanut Aldo Capitanio. Arvostettu Capitanio on tunnettu etenkin historiallisista sarjakuvistaan, mutta hänen realistisen tarkka tyylinsä sopii kuin nakutettu myös urbaaniin New Yorkiin.

Claudio Nizzi & José Eduardo Caramuta: Nick Raider 9/2013 – Naurava tappaja

Pirullinen psykopaatti Lefty Rack pakenee vankilasta ja aloittaa julman kostoretken entisiä toimeksiantajiaan vastaan.

Lopuksi Naurava tappaja vannoo tekevänsä tilit selväksi myös sen poliisin kanssa, joka alun perin passitti hänet lukemaan tiilenpäitä – ja se mies on kukapa muukaan kuin Nick Raider!

Claudio Nizzi & Gustavo Trigo: Nick Raider 10/2013 – Filmitähden kuolema

Suosittu näyttelijätär Sonia Cross murhataan julmasti kotonaan. Tutkimuksissa paljastuu pian, että monella uhrin tunteneella saattoi olla motiivi rikokseen.

Nick Raider ja Marvin Brown seuraavat hellittämättä johtolankoja, jotka näyttävät osoittavan yhden ja saman miehen suuntaan. Ratkaisevat todisteet hankkiakseen he joutuvat virittämään murhaajalle ovelan ansan – mutta lankeaako tämä siihen?

Ps. Kuinka monta Turun Sarjakuvan vuoden 2013 sadasta myydyimmästä sarjakuvasta olet lukenut?

Käy testaamassa itsesi, ja muista: aina voi parantaa.

Leave a Reply