Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 39

Pertti Jarla: Rivo-Riitta

Me teille painotuoreen jäljen näytämme!

Nimittäin tämän Fingerpori-sarjaan liittyvän albumin, jossa kauniimpi sukupuoli tuodaan parrasvaloihin.

Me teille näytämme mitä pikkurahalla saa!

Tietenkin hauskojen sarjakuvien lisäksi Fingerpullan leipomisohjeet, virkkausniksejä sekä jokasään kestävän horoskoopin!

Juba: Viivi

Viivin nimi mainitaan Juban Viivi ja Wagner -sarjassa ensimmäisenä ja häntä ensimmäiseksi tarvitaan, kun sikailu ei suju toivotulla tavalla. Viivi ei kuitenkaan ole vain sankarisian kiehtovuutta korostava vastapari, vaikka usein joutuukin järjestystä estottomalle possulleen pitämään.

Aktiivinen ja itsenäinen Viivi on kaikkea muuta kuin jäykkä persoona! Pasifismistaan huolimatta hän lähtee oitis panssarivaunuajelulle parkkipaikkaa valtaamaan. Ja kukapa muu lähtisi sian kanssa kilpaa laskemaan ylenantojätöksiä aamuöiseltä kadulta?

Viivin omassa kirjassa on 16 joka nykyviivistä kertovaa lukua, joihin kumppaninkaan ei ole viisasta suhtautua piittaamattomasti. Strippihakemisto helpottaa aiheisiin palaamista ja varmistaa, ettei oivalluksen ilo pääse lukijalta missään vaiheessa katoamaan.

Timo Mäkelä & William Shakespeare: Romeo & Julia

Romeo ja Julia 1900-luvun alun Helsingissä? William Shakespeare olisi varmasti yllättynyt, mutta tyytyväinen. Maailmankuulu tarina tunnetaan lopputulemaltaan, mutta harva on perehtynyt siihen kokonaisuutena.

Timo Mäkelä on sovittanut tämän teatteritaiteen kenties tunnetuimman näytelmän sarjakuvaksi hyvin tutkimaansa ympäristöön, sadan vuoden takaiseen Suomen pääkaupunkiin. Sielläkin vaikuttavat kaksi vihaa pitävää mahtisukua, Montaguet ja Capuletit.

Romeon ja Julian rakkautta varjostaa alusta alkaen synkkää valoa hehkuva kohtalon tähti, mutta tarina hersyy myös maanläheistä menoa ja liukaskielistä huumoria mainioine henkilöhahmoineen.

Ryan North & William Shakespeare: To Be or Not To Be

Oletteko halunnut olla Hamlet, Ofelia tai kuningas Hamlet, mutta filistealaiset taiteenvihaajat eivät ole ymmärtäneet taitojanne?

Nyt voitte toteuttaa haaveenne tämän “Valitse oma seikkailusi sarjakuvamuodossa”-teoksen myötä!

Jokainen seikkailun loppu on ainutlaatuinen ja mukana on 65 eri piirtäjää. Jos tuossa ei ole tarpeeksi, niin mukana on huumoria, ongelmanratkaisua ja surrealistisia tilanteita, joita Shakespeare ei jostain syystä käyttänyt.

Hyvän olon bonus: Kyseessä on joukkorahoituksella tuotettu teos, joten ostamalla tämän tuet pientä yrittäjää.

John Layman & Rob Guillory: Chew 7 – Bad Apples

Hän on Tony Chu – agentti jolla on ainutlaatuinen kyky: hän saa psyykkisiä mielikuvia kaikesta syömästään.

Tämä tekee hänestä hyvän rikostutkijan, mutta vastineeksi hän voi syödä vain punajuuria (ei edes puhuta viime kerrasta pihvin kanssa).

Nyt hän on meidän ainoa toivomme, kun kananmunaa palvovat terroristit julistavat pyhän sodan kaikkia maailman kanansyöjiä vastaan.

Voittaako oikeus? Uskaltaako ihmiskunta enää nauttia chicken nuggetseja? Vain Tony Chu voi tietää…

Garth Ennis & Goran Parlov: Fury MAX 2 – My War Gone by

Kaksi, tai no oikeastaan kolme kovaa kohtaa tässä albumissa!

Ensimmäisenä meillä on Nick Fury, ajalta ennen kuin hänestä tuli S.H.I.EL.D:in johtaja.

Sitten vuorossa on Frank Castle, ja hän ei vielä tiedä jonain päivänä olevansa rikollisia tappava Tuomari.

Viimeisimpänä muttei äidin[sensuroitu]ssinta vähäisimpänä meillä on Tuomari-sarjakuvista tuttu paha äidin[sensuroitu]sija Barracuda, joka ei äidin[sensuroitu]ssijat vieköön välitä siitä että äidin[sensuroitu]ssima Fury yrittää äidin[sensuroitu]ssimaisesti tutkia hänen äidin[sensuroitu]ssimia bisneksiä, äidin[sensuroitu]ssinta!

Leave a Reply