Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 44

Jean-Yves Ferri & Didier Conrad: Asterix 35 – Asterix ja Piktit

Uusi Asterix-albumi on aina tapaus, ja Asterix 35 jää aivan varmasti historiaan: kyseinen albumi esittelee nimittäin uudet Asterixin tekijät!

Albert Uderzo on henkilökohtaisesti valinnut käsikirjoittaja Jean-Yves Ferrin ja kuvittaja Didier Conradin jatkamaan voittamattoman gallialaisen tarinaa

HUOM! Saatavana sekä pehmeäkantisena että kovakantisena.

René Goscinny & Albert Uderzo: Asterix 10 – Asterix legioonalaisena

Asterix-tarinat julkaistaan nyt suomeksi alkuperäisessä järjestyksessä, kovissa kansissa. Tarinat on väritetty uudelleen ja piirrosten tussiviivaa on tarkennettu.

Kylän kaunis Mimosa menettää rakastettunsa Caesarin armeijan riveihin, mutta ei hätää: Asterix ja Obelix liittyvät legioonana pelastaakseen Tragicomixin. Kuten armeijassa yleensä, eri ympäristöistä kotoisin olevat alokkaat eivät ihan aina ymmärrä toisiaan.

René Goscinny & Albert Uderzo: Asterix 9 – Asterix ja Normannien maihinnousu

Asterix-tarinat julkaistaan nyt suomeksi alkuperäisessä järjestyksessä, kovissa kansissa. Tarinat on väritetty uudelleen ja piirrosten tussiviivaa on tarkennettu.

Kun päällikkö Aladobixin veljenpoika Poppix osoittautuu sietämättömäksi nahjukseksi, Asterixin ja Obelixin pitää kouluttaa pojasta mies. Onneksi vertahyytävät normannit saapuvat Gallian rannoille juuri sopivasti tarjotakseen haasteen sankareille!

Useita tekijöitä: Jukkapalmun salaisuus

Mikä on jukkapalmun salaisuus? Minne äiti katosi ja mihin tipu on oikein matkalla? Voiko kettu opettaa pöllön lentämään?

Antologia esittelee pohjoismaisen sarjakuvakilpailun voittajatöitä. Aiheena kilpailussa oli lastensarjakuva. Kilpailu on jatkoa aiemmin Kemissä järjestetylle pohjoismaiselle kilpailulle, ja nyt mukana on myös tekijöitä Baltian maista.

Mukana: Mari Ahokoivu, Jutta Kivilompolo, Verna Kuutti, Reetta Laitinen, Jonna Markkula, Maarika Martins, Akvilé Miseviciute, Elina Ovaskainen, Katri Sipiläinen, Luka Va, Anna Åhlén.

Mauro Boselli & Andrea Venturi: Tex Willer Suuralbumi 28 – Uudisraivaajat

Tex Willer kumppeneineen jäljittää upouusia Winchester-kiväärejä myyviä kauppiaita, jotka toimittavat aseita Mustavariksen johtavimme piute-intiaaneille; postivaunut ryöstäneet konnat ovat saattaneet lyöttäytyä pahaa-aavistamattomien uudisraivaajien matkaan.

Kit Willer ja Tiger Jack ryhtyvät selvittämään, onko joku Oregoniin matkaavan karavaanin jäsenistä muuta kuin miltä näyttää.

Tex ja Kit suojelevat uudisraivaajia intiaanien vihalta tässä aiemmin suomentamattomassa Mauro Bonellin tarinassa, jonka kuvituksesta vastaa taidokas Andrea Venturi.

Brian Azzarello: Vartijat ennen – Koomikko & Rorschach

Lähes kolmekymmentä vuotta Alan Mooren ja Dave Gibbonsin luoman käänteentekevän sarjakuvakirjan visiot ovat kiehtoneet lukijoiden mieltä ja herättäneet kysymyksiä päähenkilöiden taustoista. Nyt huipputason sarjakuvatekijät ovat päässeet esittämään oman tulkintansa siitä, millainen maailma oli ennen Vartijoita.

Tämä kirja pitää sisällään kaksi kehutun Brian Azzarellon (mm. Jokeri, 100 Bullets) Vartijoiden maailmasta.

J.G. Jonesin piirtämä Koomikko johdattaa lukijan kylmän sodan ajan poliittisiin kiemuroihin. Edward Blaken hirtehinen supersankarihahmo on koko uransa ajan tasapainotellut oikeuden ja laittomuuden välimaastossa, mutta kuinka syvälle ystävyys Kennedyn veljesten ja sotaretki Vietnamin viidakoihin Koomikon lopulta vie?

Lee Bermejon taiteilema Rorschach sijoittuu 70-luvun New Yorkiin, jossa häiriintynyt Walter Kovacs jakaa oman käden oikeutta huumekauppiaille ja gangstereille. Samaan aikaan kaupunkia piinaa “Bardiksi” nimetty sarjamurhaaja, joka koristelee uhrinsa runonpätkillä. Helleaalto ja sähkökatkot taustoittavat ankaraa tarinaa, ja väkivaltaiselta loppuratkaisulta tuskin voidaan välttyä…

Leave a Reply