Siirry suoraan sisältöön

Turun Sarjakuvakaupan uutuuksia viikolla 50

Guardians of the Galaxy by Abnett & Lanning – The Complete Collection 2

Universumi on kaaoksen partaalla.

Epäinhimilliset ja Shi’arin valtakunnat ovat hallitsijoidensa, Mustan salaman ja Vulcanin johdolla ajautumassa sotaan joka uhkaa repiä galaksin kahtia.

Samaan aikaan ulottuvuuksien välisestä aukosta saapuu hirviöitä, jotka uhkaavat todellisuuttamme.

Vain yksi ryhmä voi pelastaa meidät: Guardians of the Galaxy.

Marc Andreyko: Batwoman 5 – Webs

Kate Kanen elämä on ollut aina täynnä vauhtia ja seikkailuja, mutta sen jälkeen kun hänestä tuli Batwoman, noita molempia on riittänyt liiankin kanssa!

Nyt voi olla että hän on kohdannut liian kovan haasteen, joka saa hänet miettimään uusiksi elämänvalintaansa sankarina. Pystyykö hän selvittämään Susi-Hämähäkin salaisuuden?

Myöskään siviilielämässä Kanen elämä ei ole helppoa, sillä Maggie tekee paljastuksen joka muuttaa heidän suhdettaan…

Claudio Nizzi & Roberto Diso: Tex Willer – Maxi-Tex 15: Fort Sahara

Meksikon itävaltalaissyntyinen keisari Maximilian I sai tuekseen ranskalaisia sotajoukkoja taistelussa tasavaltalaisen Benito Juárezin armeijaa vastaan.

Keisarin kukistuttua ranskalaiset poistuivat vilkkaasti maasta lukuun ottamatta vaivihkaa maahan jäänyttä muukalaislegioonan osastoa. Tutuissa aavikkounivormuissa operoiva yksikkö on ryhtynyt Chihuahuan piirikunnan vallanhavittelijoiden ja rikkaiden “hacienderojen” kätyreiksi.

Tex Willer kumppaneineen on matkalla tapaamaan vanhaa ystävää, Chihuahuan kuvernööri Montalesia, kun juna joutuu legioonalaisten attentaatin kohteeksi…

Ann Nocenti: Catwoman 5 – Race of Thieves

Kaikki on hyvin.

Itse asiassa kaikki on loistavasti. Sillä Gothopian kaupunkia suojelee Selina Kyle, kuuluisa Kissalintu vierellään Batman.

Mutta miksi kaikki sitten tuntuu jotenkin…väärältä?

Mukana myös tarina joka sijoittuu Batman: Zero Year-jatkumoon. Seuraamme Selina Kylen ensiaskeleita varkaana ja opimme miksi hän työskentelee aina yksin.

Petri Hiltunen: Kalkkaro 30

¿Cuánto tiempo puede aguantar la respiración?

¿Puedes sostenerlo a través del cómic?

Petri Hiltunen: Kalkkaro 31

¿Es que el joven Richard Chamberlain?

¿Es este El pájaro espino?

Jeesus/Lutka

Varastolöytö! Pahamaineinen pienlehti kymmenen vuoden takaa.

Mukana Hannu Esko, Pekko Rinkinen, Jyrki Nissinen, Petri Viippola, Jaakko Kärnä, Mauri Sakko, Antti Petäjämäki, Matti Veekamo, Ville Hakamäki sekä Lari Rantakoski.

Smut Peddler 2014 Edition

“Mitä törkyä tämä oikein?”, te kysytte silmät kiiluen ja me vastaamme kuola toisessa suunpielessämme (olettaen että ette tehneet huomiota vaan kysymyksen) teille “olette aivan oikeassa herra/rouva/jokin muu!”

“Tämä on iso, likainen kirja (vain sisällöltään, kansi on aika kiiltävä itse asiassa) jossa on paljon naisnäkökulmasta kuvattua ja/tai naisten tekemää seksisarjakuvaa!”

“Jos löydätte toisen kirjan jossa on Yaoita, Yingiä, Yangia, Swingiä ja Swansibaria enemmän kuin tässä kirjassa – ostakaa sekin tämän lisäksi!”

Leave a Reply